Uittips voor zondag 16 december

Foto: Jan Buurma

Naar de Stadjersmarkt, de kerstmarkt of voetbal? Het zijn een aantal mogelijkheden vandaag om erop uit te gaan.

Stadjersmarkt

In de MartiniPlaza is vandaag de Stadjersmarkt te bezoeken. De markt bestaat uit een overdekte vlooienmarkt met een collectie antieke en gebruikte spulletjes en een braderie met een gevarieerd aanbod van nieuwe artikelen. Ook is er livemuziek en zijn er kinderattracties.

De markt, georganiseerd door Vitalis organisatiebureau, is geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Kerstmarkt op Landgoed Fraeylemaborg

Vandaag is de sfeervolle kerstmarkt te bezoeken op het terrein van landgoed Fraelemaborg. Ook dit jaar is er een ijsbaan waarop gratis geschaatst kan worden. Er zijn meer dan 50 kramen binnen en buiten, kerstbomen, demonstraties, lichtjes en vuur. Ook zijn er lekkernijen van heerlijke soep en wafels tot kaasfondue en oliebollen, broodje worst, glühwein en warme chocolademelk.

In de borg is de jaarlijkse Kerstpracht te bewonderen met kerstsfeer en in een aantal kamers staan mooi gedecoreerde kerstbomen. Het entreebewijs geeft ook toegang tot de Fraeylemaborg en de tentoonstelling in het Koetshuis, “Honderd jaar De Ploeg”.

De kerstmarkt is te bezoeken van van 11.00 uur tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie: fraelemaborg.nl

FC Groningen – FC Emmen

Vanmiddag om 14.30 uur is de aftrap van FC Groningen tegen FC Emmen, de ploeg van Dick Lukkien. In het team van Emmen spelen een aantal oud-spelers van FC Groningen. Beide teams hebben beide 14 punten uit 15 wedstrijden. Kijk voor meer informatie: fcgroningen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen